Image Alt

Torturi de botez

Torturile de botez sunt un desert festiv pentru botezul unui copil. Acestea vin într-o varietate de stiluri, de la simple și elegante la elaborate și tematice.

Iată câteva idei populare de tort de botez:

Teme florale: Aranjamentele florale in culori pastelate sunt o modalitate minunata de a decora un tort de botez. Aceasta este o opțiune deosebit de populară pentru botezurile fetelor.

Teme cu animale: Pentru o notă mai capricioasă, luați în considerare un tort decorat cu ursuleți. Aceasta poate fi o alegere distractivă pentru botezul unui băiat.

Simplu și elegant: Un tort cu un singur nivel, cu un finisaj neted și decorațiuni minime, poate fi frumos și sofisticat.

Turnurile de muffin: Turnurile de muffin sunt o alternativă excelentă la tort, mai ales dacă aveți mulți oaspeți. Acestea pot fi decorate pentru a se potrivi cu tema botezului.

Indiferent de stilul pe care il alegi, un tort de botez este un mod delicios de a sarbatori aceasta ocazie speciala.

Albul sau fildeșul este o alegere populară, simbolizând puritatea și noile începuturi. Pot fi folosite și nuanțe pastelate precum roz pal sau albastru.

 

Beneficiati de transport gratuit in ors. Campina. Pentru locatiile situate in afara orasului, costul este de 3 Ron/km pentru intreg traseul .