Cofetaria Mandinas cu o experienta de 23 ani in domeniu va ofera cele mai delicioase torturi, parjituri, candy bar, produse de patiserie si alte delicatese deosebite dorind sa va rasfatam cu produsele noastre.

 

Mandinas este o cofetarie in care bunul gust, ingredientele de calitate si maiestria cofetarilor iscusiti, care lucreaza cu iubire si pasiune, se imbina perfect dand nastere celor mai bune produse, care au la baza retete de casa traditionale, amindindu-ne de gustul copilariei.

Este cofetaria care, prin recomandari, si-a castigat credibilitatea in ceea ce priveste mentinerea calitatii si imbunatatirea serviciilor.

 

Prioritatea noastra este sa va surprindem placut de fiecare data, si de ce nu, sa punem in practica orice sugestie pe care ne-o impartasiti.

Folosim ciocolata speciala, atent selctionata pentru a realiza cele mai bune produse.

Putem printa fotografii pentru torturile realizate de cofetaria noastra.

Ornam produsele noastre cu fructe proaspete, ciocolata sau martipan.

Va invitam sa savurati alaturi de o prajitura si profiterolul nostru sau un suc la alegere.

recomandari clienti

Testimoniale

Recomand cu drag prajiturile cofetariei, ne-am facut un obicei de a veni saptamanal in cofetaria de pe Muscel pentru a ne bucura de dulciurile proaspete din cofetarie.
Costin
client fidel
Tarta Mandinas este alegerea perfecta pentru un mic dejun sanatos pentru copii. Mereu reusim sa ne impresionam invitatii cu tarta noastra preferata de la cofetaria Casa Dolce de Mandinas.
Irina
O mamica fericita