• MASA DE BILIARD

Mesele de biliard oferă o varietate de jocuri care pot fi savurate de oameni de toate varstele.

Indiferent dacă sunteți un jucător experimentat sau abia începeți, există un joc la masă de billiard pentru a vă bucura. Așa că luați un indiciu, adunați bilele și distrați-vă!

  • TENIS DE MASA

Tenisul de masă, cunoscut și sub numele de ping-pong sau whiff-whaff, este un sport cu rachetă care combină elemente de strategie, agilitate și reflex. Jucat pe o masă tare împărțită de o plasă, oferă o activitate distractivă și accesibilă pentru oameni de toate vârstele și nivelurile de calificare.

  • PLAY STATION 5

PS5 oferă o comoară de moduri de a te distra, indiferent dacă ești un jucător experimentat sau un jucător ocazional care caută râsete.

Imagini uimitoare – scufundă-te în jocuri uluitoare, care prezintă puterea PS5. Explorați lumi deschise,vaste, minunați-vă de modele detaliate de personaje și experimentați jocuri ca niciodată, cu rezoluție 4K și HDR.

Controlerul DualSense este un schimbător de jocuri. Feedback-ul haptic vă permite să simțiți ploaia pe controler într-un joc și tensiunea unei corzi de arc în altul. Declanșatoarele adaptive adaugă un strat de realism, făcând ca apăsarea unui trăgaci într-un joc de curse să se simtă complet diferită de tragerea unei arme.

  • HOCKEY DE MASA

Hocheiul de masă, cunoscut și sub numele de foosball sau hochei cu bule, este un joc rapid care combină strategia, reflexele și o doză sănătoasă de competiție prietenoasă. Este o activitate perfectă pentru nopți de joc, întâlniri de familie sau pur și simplu suflarea aburului cu prietenii.

Acțiunea frenetică îi ține pe toți implicați. Jucătorii manevrează furios tijele, încercând să-și depășească adversarul și să tragă pucul mic de plastic în poartă.

 

Deci, data viitoare când căutați o activitate distractivă și antrenantă, luați niște prieteni și îndreptați-vă spre CASA DOLCE (Calea Doftanei, nr.9).

Pregătește-te pentru o acțiune rapidă, o mică competiție prietenoasă și multă distracție!