Site-ul www.cofetaria-mandinas.ro nu stocheza date cu caracter personal preluate prin intermediul interactiunii utilizatorului cu acest site.
Pentru securitatea dumneavoastra am implementat in site un certificat SSL GeoTrust Basic SSL achizitionat si instalat prin intermediul firmei SC. NET DESIGN SRL Bistrita , Str. Zorelelor /9/B/25 ce detine site-ul www.mxhost.ro.
Nu avem incluse in site script-uri care sa preia datele dumneavoasta precum statistici de trafic (Google Analytics), formulare de contact sau formulare de newsletter.

Cum puteti vedea daca conexiunea este securizata si daca sunt cooki-uri in utilizarea site-ului:


Informatii generice:

Politica de confidențialitate site web
www.cofetaria-mandinas.ro

www.cofetaria-mandinas.ro este un website coordonat de MANDINAS COF SRL
Putem actualiza periodic prezenta Politică, pe măsură ce activitatea și serviciile prestate pentru tine se extind sau se modifică, sau atunci când noi suntem obligați să răspundem noilor modificări legislative. Vom afișa cea mai actuală versiune pe  www.cofetaria-mandinas.ro . Orice modificare notabilă sau în măsură să afecteze utilizarea www.cofetaria-mandinas.ro de către tine îți va fi comunicată aici și/sau utilizând datele de contact disponibile.

Informații generale despre MANDINAS COF SRL //Cine suntem?

Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal este o preocupare importanta pentru MANDINAS COF SRL . Punct de lucru: Campina, Str. I. H. Radulescu 60-62, judet Prahova, în calitate de operator de date cu caracter personal sau Noi.
Acest document are rolul de a te informa în mod adecvat cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet, www.cofetaria-mandinas.ro .

Persoanele vizate și Categorii de date cu caracter personal prelucrate de MANDINAS COF SRL

Dacă ești vizitator al www.cofetaria-mandinas.ro, MANDINAS COF SRL  prelucrează datele tale cu caracter personal pe care le furnizezi în mod direct prin efectuarea unei comenzi telefonice, pe email sau folosind alt canal de comunicare cum ar fi nume și prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare,  precum și orice alte categorii sau tipuri de date pe care le furnizezi în mod direct.
Datele nu sunt stocate prin site, ci doar le puteti oferi dumneavoastra prin email sau telefonic.

Durata prelucrării datelor

MANDINAS COF SRL  prelucrează datele tale  cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare enumerate anterior.
Dacă ești client, prelucrăm datele tale pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform politicilor interne ale MANDINAS COF SRL   , pe durata necesară îndeplinirii obligațiilor legale ce revin MANDINAS COF SRL   (de exemplu, pentru documentele financiar-contabile termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exercițiului financiar aferent).
Dacă îți retragi consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, MANDINAS COF SRL   va înceta prelucrarea datelor tale cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de MANDINAS COF SRL   pe baza consimțământului exprimat de către tine înainte de retragerea acestuia.
Dacă ești persoana de contact a Partenerilor sau potențialilor Parteneri ai MANDINAS COF SRL , datele tale cu caracter personal vor fi prelucrate pe durata necesară pentru încheierea / executarea contractului și ulterior potrivit politicilor interne și obligațiilor legale – de exemplu, cele privind arhivarea.

Dezvăluirea datelor tale cu caracter personal

În vederea realizării scopurilor de prelucrare enumerate anterior, MANDINAS COF SRL   , poate dezvălui datele tale către Parteneri (curier-ul desemnat sa livreze comanda), afiliați, terțe persoane sau entități care sprijină MANDINAS COF SRL   în oferirea de servicii prin www.cofetaria-mandinas.ro precum furnizorii de infrastructură IT sau de servicii de transport și curierat, respectiv către autorități publice, precum în următoarele situații fără a ne limita însă la acestea:
-         Menținerea, personalizarea și îmbunătățirea www.cofetaria-mandinas.ro și a serviciilor derulate prin intermediul acestuia
-         Administrarea comercială și tehnică a www.cofetaria-mandinas.ro de exemplu când intermediem relația dintre tine și un Partener, furnizor de produse pe www.cofetaria-mandinas.ro
-         Efectuarea de analize asupra datelor în scop de testare tehnică și comercială, analiză de afaceri, monitorizare a tendințelor de utilizare și achiziție, dezvoltarea de măsuri de securitate, autentificarea utilizatorilor etc.
-         Transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile respectării legislației aplicabile
-         Acordarea de premii, coduri de reducere, vouchere etc în urma participării tale la campanii promoționale prin intermediul www.cofetaria-mandinas.ro
-         Dezvăluirea datelor tale cu caracter personal este prevăzută de lege sau există un interes public în acest sens etc.
Atunci când Parteneri ai noștri îți prelucrează, în nume propriu, datele tale cu caracter personal prin intermediul nostru, vei avea în vedere politicile de confidențialitate ale acestor Parteneri numiți ca atare de noi. Noi am definit modalitățile acceptate de prelucrare ale datelor tale personale la nivel contractual, dar nu avem niciun control asupra prelucrărilor în sine.

Transferul datelor tale cu caracter personal

Datele tale cu caracter personal furnizate către MANDINAS COF SRL    pot fi transferate de noi altor operatori sau persoane împuternicite în condițiile respectării legislației aplicabile, doar pe teritoriul României și doar către alte state din Spațiul European Extins.

Drepturile tale privind protecția datelor cu caracter personal

Pentru prelucrarea de date personale realizată de noi prin intermediul www.cofetaria-mandinas.ro, ai dreptul să soliciți accesul la datele tale cu caracter personal, să le rectifici sau să soliciți ștergerea lor sau restricționarea prelucrării, ai dreptul să te opui prelucrării cu respectarea cerințelor legale aplicabile, respectiv ai dreptul la portabilitatea datelor tale cu caracter personal.
Când ai ales să ne oferi consimțământul, ai dreptul să îl retragi în orice moment, fără a afecta în vreun fel prelucrările realizate de MANDINAS COF SRL    pe baza consimțământului exprimat de tine înainte de a-l retrage. Pentru aceasta te rugam sa ne contactezi la numerele de telefon de pe site sau sa ne trimiti un email.
Ai dreptul de a depune reclamații sau plângeri la ANSPDCP – Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro, anspdcp@dataprotection.ro).

 

Politica de cookie-uri site web
www.cofetaria-mandinas.ro

Putem actualiza periodic prezenta Politică, pe măsură ce activitatea și serviciile prestate pentru tine se extind sau se modifică, sau atunci când noi suntem obligați să răspundem noilor modificări legislative. Vom afișa cea mai actuală versiune pe www.cofetaria-mandinas.ro. Orice modificare notabilă sau în măsură să afecteze utilizarea  de către tine îți va fi comunicată aici și/sau utilizând datele de contact disponibile.
MANDINAS COF SRL utilizează date cu caracter personal. Mai multe informații privind prelucrarea acestora poți găsi accesând Politica de confidentialitate din meniu.

Acest site web nu folosește cookie-uri. In cazul in care diverse browsere prezinta cookie-uri in accesarea site-ului noi le folosim pentru personalizarea conținutului servit.
Cookie-urile sunt fișiere text de dimensiune redusă ce pot fi utilizate de site pentru a personaliza pe cât posibil experiența ta de utilizator al www.cofetaria-mandinas.ro.
În condițiile respectării legislației aplicabile, putem stoca cookie-uri pe echipamentele tale, doar dacă acestea sunt strict necesare pentru funcționarea site-ului. Pentru orice alt tip de cookie, trebuie să îți solicităm consimțământul.

Cum poți controla setările de cookie-uri?
Ai dreptul să decizi dacă accepți sau refuzi fișierele de cookie.
Poți să modifici setările tale de cookie direct din browser-ul tău. Nu uita că dezactivarea cookie-urilor îți permite să utilizezi site-ul, însă în timp ce unele opțiuni vor fi funcționale, altele nu vor putea fi utilizate de tine așa cum au fost proiectate de noi. Poți afla din setările fiecărui browser cum să dezactivezi cookie-urile.